Verbouw

U wilt graag uw woning of bedrijfspand uitbreiden of verbouwen ? Hierbij komen van allerlei zaken om de hoek kijken die geregeld dienen te worden voordat daadwerkelijk kan worden begonnen met de uitvoering van de bouwkundige werkzaamheden. Ruiter Bouw kan u hierbij helpen zowel in de voorbereiding voor de vergunningen bij de gemeente als de uitvoering van het (ver)bouwtraject. 

Z

Meer dan 35 jaar ervaring

Regionaal sterk

Kampen, Zwolle, Lelystad, Almere

Maatwerk specialist

Verbouwing starten

Voordat u begint aan de verbouwing is het eerst verstandig om te kijken of de verbouwing van uw woning vergunning technisch kan worden uitgevoerd en of de verbouwing binnen uw budget valt. 

Heeft u de bouwvergunning en tekeningen van de verbouwing al rond dan maken wij geheel vrijblijvend een prijsopgave voor uw verbouwing zodat u vooraf weet wat de verbouwing gaat kosten zonder vervelende verrassingen achteraf.

Tuinkamer Kampen Verbouw

Bespaar kosten

Ook voor energiebesparende maatregelen kunt u bij ons terecht denk hierbij aan het isoleren van de kapconstructie,  aanbrengen van geïsoleerde voorzetwanden en andere bouwkundige isolerende werkzaamheden.


De werkzaamheden worden vooraf goed met u als klant besproken zodat uzelf zo weinig mogelijk last heeft in de periode van de werkzaamheden.

Neem contact op!

Vragen of wilt u informatie over ons bedrijf en werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.