Verbouw

U wilt graag uw woning of bedrijfspand uitbreiden of verbouwen ? Hierbij komen van allerlei zaken om de hoek kijken die geregeld dienen te worden voordat daadwerkelijk kan worden begonnen met de uitvoering van de bouwkundige werkzaamheden. Aannemingsbedrijf Gebr. de Ruiter B.V. kan u hierbij helpen zowel in de voorbereiding voor de vergunningen bij de gemeente als de uitvoering van het (ver)bouwtraject. 

Voordat u begint aan de verbouwing is het eerst verstandig om te kijken of de verbouwing van uw woning vergunningstechnisch kan worden uitgevoerd en of de verbouwing binnen uw budget valt. 

Heeft u de bouwvergunning en tekeningen van de verbouwing al rond dan maken wij geheel vrijblijvend een prijsopgave voor uw verbouwing zodat u aan de voorkant gelijk weet wat de verbouwing gaat kosten zonder vervelende verrassingen achteraf.

Ook voor energiebesparende maatregelen kunt u bij ons terecht denk hierbij aan het isoleren van de kapconstructie, vervangen van enkele beglazing voor isolerende beglazing, aanbrengen van geisoleerde voorzetwanden en andere bouwkundige isolerende werkzaamheden.
De werkzaamheden worden vooraf goed met u als klant besproken zodat uzelf zo weinig mogelijk last heeft in de periode van de werkzaamheden.

Verbouwen met Aannemingsbedrijf Gebr. de Ruiter B.V.

Ons team staat klaar om de verbouwing tot een succes te maken.

 

  • Hulp bij vergunningsaanvragen
  • Adviserende rol
  • Energiebesparende maatregelen mogelijk
  • Vrijblijvende prijsopgave

Vraag een gratis offerte aan!

Neem contact op

Contactgegevens

Kantoor -en postadres:
Aannemingsbedrijf Gebr. de Ruiter B.V.
Groenendael 233/E
8271 EM IJsselmuiden